Karup Kølvrå Idrætsklub

Book 1:1 samtale
Se adresse

BOOTCAMP

Mandag 17.45 - 18.45
Onsdage 17.45 - 18.45

Pre-summer BOOTCAMP

Denne 8 ugers BOOTCAMP indeholder: - 2 ugentlige træninger (Mandag og Onsdag) - Motivation til cardiotræning imellem træningerne - Mulighed for kostvejledning - Mulighed for eget vægttabsforløb

Lidt info om forløbet:

Mandags-træningen vil være syretræning, som består af mange gentagelser med lavere belastning.

Onsdags-træningen vil være en blanding af tungere træning og pulsøvelser fordelt i intervaller.

Derudover vil der blive lagt op til at man dyrker noget cardio(konditionstræning) imellem træningerne. Det behøver ikke at være løb eller cykling, men kan også være en rask gåtur eller noget andet. Hovedsagen er at man får pulsen op i minimum 30 minutter gerne 2-3 gange om ugen ud over de to træninger. Dette er naturligvis valgfrit og på ingen måde et krav for at deltage i BOOTCAMP’en. Og der vil kun være opfølgning, hvis du ønsker det.

Hvis du ønsker det, kan Bootcampen blive til dit eget forløb med kostvejledning, vejninger og målinger samt opfølgning. For dem som ønsker at benytte sig af det, laver vi en fælles kostvejlednings intro, hvor grundprincipperne gennemgås og der er mulighed for at stille spørgsmål. Denne intro afholdes af en uddannet kostvejleder. Hvis du ønsker vejninger med opfølgning bliver disse personlige og det er kun dig og mig, der kender din vægt, dine kropsmål og dine resultater. Vi laver første vejning lige efter den første træning. Så vil der være en vejning midtvejs og selvfølgelig en slutvejning samt måling. Det er naturligvis 100% valgfrit om man ønsker denne del af BOOTCAMP’en. Ved at kombinere styrketræning og cardiotræning, får vi virkelig sat skub i kroppen og resultaterne vil kunne mærkes både i form af ømme muskler, men også en gradvist fastere, stærkere og mere spændstig krop. Kombineres der samtidig med kostomlægning, vil man kunne opnå synlige resultater på de 8 uger*.

Denne 8 ugers trænings bootcamp er for dig hvis du:

1) Gerne vil styrketræne 2 gange i ugen, men ikke har lyst til at selv-træne i fitnesscenteret.

2) Ønsker at øge din muskelmasse og udholdenhed.

3) Ønsker vægttab og/eller fedtforbrænding.

*Resultater afhænger naturligvis af mange faktorer. Din grundform, nuværende aktivitetsniveau, egen indsats og kost i forløbet vil være de væsenligste elementer.

Sted: Multisalen i Jethallen

Instruktør: Jeanne Fallesen

 

Mandag

 8. April
15. April
22. April
29. April
6. Maj
13. Maj
27. Maj
3. Juni
 

Onsdag

 3. April
10. April
17. April
24. April
1. Maj
15. Maj
22. Maj
29. Maj
 
Du kan tilmelde dig til Bootcamp HER Kun 500.-
Karup - Kølvrå Idrætsklub
Lindevej 5
7470 Karup J
Telefon: 60 94 00 34
E-mail: kkik@kkik.dk
CVR: 13244928
Log ind
     
Karup - Kølvrå Idrætsklub | Formand: Jesper Kjelgaard | Lindevej 5 | 7470 Karup J | Tlf.: 60 94 00 34