Karup Kølvrå Idrætsklub

Book 1:1 samtale
Se adresse

Karup og Kølvrå byfest 2022 uge 34


Byfesten smugstarter allerede fredag den 19. august i år, hvor Kølvrå Friluftsbad inviterer 4.-6. klasses børnene til pool party i tidsrummet 19:00-23:00.

Tirsdag aften er der mulighed for at få pulsen op i forbindelse med at KKIK gymnastik afholder snigpremiere i Multisalen. Der er mulighed for at prøve KKIK gymnastiks tilbud til unge og voksne i tidsrummet 18:30-21:00.

Onsdag aften står på cykling, hvor der dystes i flere forskellige klasser både for børn og voksne. Der kan ses mere om cykelløbet på KKIK cyklings hjemmeside og KKIK Facebook. Cykelløbets start og mål er i krydset Lindevej og Ahornvej fra kl. 17:30-22:00. Byfestens salgsbod vil være leveringsdygtig i fadøl, sodavand, grillede frankfurtere og grillpølser. Der er også mulighed for at sikrer sig ænder til anderally, som afvikles i Åresvad Å (Skoleåen) lørdag eftermiddag/aften.

Torsdag er lig med Karup Å løbet, hvor løbere og gående kan nyde naturen omkring Karup på den flotte anlagte løberute. Se mere om tilmelding på KKIK løbemotions hjemmeside og KKIK Facebook. Torsdag aften vil den lokale brevdueforening være at finde på byfestpladsen ved Karup bibliotek. De viser deres duer frem og du kan få en snak med duernes ejere om, hvem de ser som favorit til lørdagens ”Due-race”. Der er mulighed for at spille på, hvilken due der først vender hjem til sit dueslag, efter at have tilbagelagt imponerende 70 kilometer. På pladsen torsdag aften findes der også flere forskellige fjernstyrede biler og fly, da der er inviteret flere modelklubber fra Midtjylland. Der vil være aktiviteter på byfestpladsen fra kl. 17:30-22:00, hvor byfestens salgsbod vil være leveringsdygtig i slush ice, fadøl, sodavand, grillede frankfurtere og grillpølser.

Fredag aften er der et tætpakket program for voksne og børn i alle aldre. Børn til og med 3. klasse inviteres til børnediskotek fra 17:30-20:30 ved Multibanen. Efterfølgende ved multibanen kl. 20:30-23:30 er der ungdomsdiskotek for børn fra 4.-6. klasse. De store skolebørn 7.-9. klasse snydes ikke, da de inviteres til at deltage i pool party i Kølvrå fra 19:00-23:00. En byfest uden grisefest og livemusik går ikke, derfor er det igen i år muligt at få helstegt pattegris m/flødekartofler og 3 slags salat. Efter spisningen står den lokale Rene Franz for underholdningen i teltet. Grisefest med live musik starter kl. 18:00 og slutter til midnat, billetter kan købes i forsalg i SuperBrugsen og Rema1000 i Karup.

Lørdag byder på mange aktiviteter hele dagen. De finder sted på byfestpladsen fra 08:30 til engang efter midnat. Dagen starter med gudstjeneste, morgenmad i teltet og bagagerumsmarked. Som noget nyt i år vil Karup skole deltage med ”en skoledag på festpladsen”.
Viborg Kommune er i gang med at lave et projekt sammen med Karup og Kølvrå, der skal øge sammenhængskraften i de to byer. Projektet skal få Karup og Kølvrå til at hænge bedre sammen, så Kølvrå er blevet mere synlige ved byfesten. I løbet af lørdagen vil der være 3 ens seancer i Karup Kultur- & Forsamlingshuset med pæsentation af den ny video om KarupKølvrå og det nyt logo for KarupKølvrå.
Efter frokost få byfesten besøg, hvor en af Forsvarets AS550 FENNEC helikopter vil lande på skolens idrætsplads. Senere skal Karup/Kølvrå Ildsjæl udpeges. ChangHigh GøglerCirkus kommer og laver gøgleraktiviteter og konkurrencer med børn og voksne. Inden aftenens store ungdomsposefest for unge fra årgang 2007 kl 21:00 til 01:00, skal der afvikles floorballturnering, vinsmagning, outlet, Karup Skytteforening m/skydetelt, anderally, gymnastik aktiviteter henover dagen og tombola fra kl. 11:00. For detaljeret oversigt se KKIK hjemmeside og KKIK Facebook.


Søndag er sidste dag af Karup og Kølvrå byfest. Der er flyttedag. Byfesten rykker fra Karup til Kølvrå, hvor stadion og Kulturhuset vil være centrum for dagens aktiviteter. Dagens aktiviteter starter kl. 10:00 med Banko i Kulturhuset og Karup Skytteforening vil igen være at finde med deres skydetelt. Fra kl. 11:30-16:00 vil der være forskellige fodboldaktiviteter på stadion v/KK07 og KK Ungdom.

Karup - Kølvrå Idrætsklub
Lindevej 5
7470 Karup J
Telefon: 60 94 00 34
E-mail: kkik@kkik.dk
CVR: 13244928
Log ind
     
Karup - Kølvrå Idrætsklub | Formand: Jesper Kjelgaard | Lindevej 5 | 7470 Karup J | Tlf.: 60 94 00 34