Karup Kølvrå Idrætsklub

Book 1:1 samtale
Se adresse

Giv os en hånd

KKIK Gymnastik eksisterer kun takket være sine frivillige.
Ingen frivillige – ingen forening!


Heldigvis har vi mange frivillige, men kan altid bruge flere.
Vores dygtige instruktører, der med deres engagement og indsats skaber det fundament som foreningen hviler på, samt vores mange unge som hjælper hver uge på div. børnehold.
Samt de forældre som altid stiller op og giver en hånd til vores mange arrangementer ikke kun i gymnastikken, men i KKIK.
Vi har imidlertid brug for mange flere frivillige for at kunne realisere flere projekter og aktiviteter i gymnastik. 

Se her hvilke opgaver, vi løser hvert år, og gerne vil have dig til at hjælpe os med.


Gymnastikopvisning : Her er der mange forskellige opgaver, klik her og læs mere

Børnenes årlige overnatning d.6.-7. januar 2024: Se hvad vi har brug for hjælp til mere her

Interne kurser

I gymnastik kunne vi godt tænke os at arbejde mere i udvalg, da det giver mulighed for at man kan beskæftige sig med lige den del af gymnastikarbejdet man synes er spændende.
På nuværende tidspunkt har vi et Springudvalg, som står for at planlægge alle vores spring-relaterede arrangementer. Bl.a. vores interne modtagerkurser, Gymnastikdag for skolerne og Springdagen.
Vi drømmer om at oprette flere udvalg. Vi har bl.a. snakket om at oprette følgende udvalg:

Så har du ideer og har lyst til at planlægge, så hjælp os ved at løse små opgaver i et underudvalg. Her sidder du ikke med i bestyrelsen, men løser enkeltstående opgaver, og kan tage en eller flere, det er helt op til dig. Men er utrolig vigtige for os i gymnastik, for at få afdelingen til at fungere.
Og alle de ting vi og I ønske kunne ske i gymnastik. 

For at hjælpe til med at planlægge eller udføre disse opgave, skal man ikke ind i bestyrelsen, men bliver en del af et underudvalg, hvor man kun siger ja til de små opgaver der er forbundet. 

Har du lyst til at vide mere om at være frivillig i KKIK Gymnastik, kan formand Jeanne Fallesen kontaktes på mail: Gymnastik@kkik.dk eller på telefon: 28 70 81 82


Udover alt det vi laver i Gymnastik, har vi også arrangementer som forening, og her har vi også altid brug for friske folk til at være en del af fællesskabet.


Byfesten i uge 34

Salg af julekalender

Julemessen


Andre arrangementer kan forekomme, så hvis du har lyst, så skriv til os og kom på listen over folk vi kan kontakte og se om datoen passer. Intet er bindende, men altid rart at vide hvem der er frisk på at give en hånd.
Karup - Kølvrå Idrætsklub
Lindevej 5
7470 Karup J
Telefon: 60 94 00 34
E-mail: kkik@kkik.dk
CVR: 13244928
Log ind
     
Karup - Kølvrå Idrætsklub | Formand: Jesper Kjelgaard | Lindevej 5 | 7470 Karup J | Tlf.: 60 94 00 34