Karup Kølvrå Idrætsklub

Book 1:1 samtale
Se adresse

Hold


U9 Floorball er for både piger og drenge, hvor motion, hygge og sjov spiller en faktor for at alle skal kunne være med og have det sjovt.

Med vores fantastiske unge trænere der selv spiller floorball som børnene både kan se op til og lære af - Er vi sikker på at alle får det sjovt til en god gang floorball.


U11 holdet består også af både piger og drenge og ligesom på U7/U9 er der igen meget fokus på at børnene skal have det sjovt når de spiller floorball, men samtidigt lærer sig lidt teknik og holdspil i takt med at holdet kommer ud og spiller kampe og stævner. 

U13 holdet er igen ligesom de øvrige ungdomshold et mix hold med både piger og drenge. Dog begynder dog man at fokusere mere på teknik og sammenspil igennem øvelser og afsluttende kamp til træningerne.

Som nybegynder på U13 holdet, skal du ikke være bekymret for ikke at kunne være med, da vores trænere indlemmer alle nye spillere på holdet og lærer dig hurtigt det basale således at du er klædt på til give den gas med alle dine nye holdkammerater.


Floorball er sundt for krop og sjæl og det er derfor at motionsfloorball i KKIK Floorball er kommet for at blive, efter stor succes med herremotionsholdet har man KKIK valgt at starte et damehold op, hvor der er fokus på motion og det sociale, hvor man hovedsageligt spiller kamp indbyrdes for at få pulsen op og sved på panden. 

Efter flere års succes ridder herremotionsholdet videre med stor tilslutning. Så vil du af med Corona kiloerne, pulsen op, sved på panden og fart i benene. Så er det motionsfloorball du skal til. 

Vi velkommer alle nye spillere ung som gammel, så længe du er 15+ år og du er altid velkommen til at prøve en time eller to det eneste du skal medbringe er indendørssko og -tøj.

 


 


 

Karup - Kølvrå Idrætsklub
Lindevej 5
7470 Karup J
Telefon: 60 94 00 34
E-mail: kkik@kkik.dk
CVR: 13244928
Log ind
     
Karup - Kølvrå Idrætsklub | Formand: Jesper Kjelgaard | Lindevej 5 | 7470 Karup J | Tlf.: 60 94 00 34