Karup Kølvrå Idrætsklub

Book 1:1 samtale
Se adresse

Jumping Fitness Fusion

Jumping Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, dynamiske spurter, variationer af forskellige aerobic trin og powersports-elementer på små trampoliner. Det er 3 gange mere effektivt end løb, bl.a. pga. den konstante tyngdekraft belastning, der medfører at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig. Særligt mave, ryg, baller og ben bliver trænet godt igennem. Koreografierne vil variere i sværhedsgrad, puls og tempo, hvilket giver mulighed for at få forbrændt en masse kalorier.
I FUSION kombinerer vi energien fra Jumping fitness med forskellige styrkeøvelser på og omkring trampolinen samt intervaltræning.
Træning på trampolin er en meget skånsom træningsform for både knæ og ryg, samtidig med at den altså også er effektiv og energisk. Jumping fitness kan dyrkes af alle aldersgrupper og er for både mænd og kvinder. Glæd dig til en helt ny måde at træne på, hvor du træner ud fra eget niveau, samtidig med at der er plads til et godt grin som bonus.
 
Det frarådes, at du deltager hvis… Du er gravid eller lige har født ved kejsersnit. Du har hjerteproblemer eller diabetes, som ikke er under kontrol. Trampolinerne kan tåle en maks. belastning på 130 kg.
 

———————————————————————–

Tid: Mandag kl. 19.45 - 20.45 Tilmeld dig HER
        Onsdag kl. 20.10 - 21.10 Tilmeld dig HER

Sted: Jethallen, Multisalen

Instruktør: Mette Kanstrup Frølund, certificeret Jumping Fitness® instruktør.

 

Ved mangel på Trampoliner vil de tilmelde få først.
Karup - Kølvrå Idrætsklub
Lindevej 5
7470 Karup J
Telefon: 60 94 00 34
E-mail: kkik@kkik.dk
CVR: 13244928
Log ind
     
Karup - Kølvrå Idrætsklub | Formand: Jesper Kjelgaard | Lindevej 5 | 7470 Karup J | Tlf.: 60 94 00 34