Karup Kølvrå Idrætsklub

Book 1:1 samtale
Se adresse

Karup Å-Løbet 2023

Løb holder kroppen sund

Løb kræver kun, at man bevæger sig uden for sin hoveddør. Men alligevel tager mange turen op til Jethallen for at mødes med de andre inden løbeturen, for fællesskabet er også vigtigt.

Vi er en alsidig løbeklub, en underafdeling af KKIK – Karup-Kølvrå Idrætsklub.
Løbemotionsafdeling blev opstartet i 2007 – og har udviklet sig “løbende” siden. Vi er pt. ca. 40 medlemmer. Vi har vidt forskelligt ambitionsniveau.

Så savner du aktivitet, har vi her et godt tilbud til dig som gerne vil bevæge sig lidt. Er du til længere distancer er der også et tilbud til dig. Vi er en del der løber ½ og hel maraton. Træningen til disse løb tilpasses så der trænes i god tid inden et maraton.

Ud over de almindelige træninger, har vi også en række tilbud om alternativ træning. Vi løber interval ca. én gang om ugen, vi laver fællesløb på tværs af holdene, hvor vi typisk kører en tur i skoven og løber et hyggeligt løb med efterfølgende frugt og vand, vi deltager i fællesløb forskellige steder. 

Ud over løb prøver vi også at holde nogle forskellige sociale arrangenenter, som selvfølgelig handler om løb/træning på den ene eller anden måde.

Vi syntes selv vi er en hyggelig klub, med plads til alle.

KIK forbi, så finder vi et tempo der passer dig! (NB. – vi løber hele året rundt)

Vi har almindelig træning tirsdag, torsdag og søndag. Klubben er desuden arrangør af det årlige Karup Å Løb, som normalt afvikles i slutningen af august måned i forbindelse med Byfesten.

Træningstider:
tirsdage kl. 17:00
torsdage kl. 17:00
søndage kl. 09:30

For yderlige oplysninger kontakt.
Formand
Jan Thonesen
KKIK Løbemotion
Mobil: 41287410
Mail: jan.thonesen@kkik.dk

 
 
 
Karup - Kølvrå Idrætsklub
Lindevej 5
7470 Karup J
Telefon: 60 94 00 34
E-mail: kkik@kkik.dk
CVR: 13244928
Log ind
     
Karup - Kølvrå Idrætsklub | Formand: Jesper Kjelgaard | Lindevej 5 | 7470 Karup J | Tlf.: 60 94 00 34