Karup Kølvrå Idrætsklub

Book 1:1 samtale
Se adresse

Priser

Børne- og Ungdomshold: 
1 hold:   450-475kr 
2 hold: 750 kr

 


Voksenhold:
 
1 hold:    650kr 
2 hold: 1100 kr
3 hold: 1550 kr

 

Special hold (½ sæson)
1 Hold: 350kr

Tilmelding midt i sæsonen

Hvis du tilmelder dig efter nytår, vil der kun være en halv sæson tilbage og vi tilbyder derfor halvårs rabat. Du skal tilmelde dig til holdet og betale for en hel sæson, men du får 200kr for børnehold og 300kr for voksenhold i rabat som bliver indbetalt til din konto. For at benytte dig af Halvårsrabatten skal du efter tilmelding sende en mail til gymnastik@kkik.dk og oplyse hvilket hold du har meldt dig til og dine kontooplysninger.


Flerholdsrabat:
 

Flerholdsrabat er for dem, som ønsker at deltage på flere hold, og kan kun benyttes på de hold som er hel-sæsons hold.
Der kan derfor ikke gives flerholdsrabat ved tilmelding til specialhold som f.eks. Yoga mod stress og SMART-Træning som ikke dækker en hel sæson.

 
 

For at benytte sig af flerholdsrabat, skal du tilmelde sig på de hold, du ønsker at deltage på, og til at starte med betaler du derfor fuld pris. Efter tilmelding sender du en mail til Gymnastik@kkik.dk med navn, kontonummer og hvilke hold du er tilmeldt. Så udbetaler vi rabatten til din konto i slutningen af oktober, når alle tilmeldinger er registreret. 

 

Hjælp til tilmelding:
Alt tilmeldning sker igennem conventus prøv den lille guide eller kontakt Jannick fra bestyrelsen Jannick.koch.wienike@kkik.dk hvis du er i tvivl så kan han prøve at hjælpe dig.
 

Karup - Kølvrå Idrætsklub
Lindevej 5
7470 Karup J
Telefon: 60 94 00 34
E-mail: kkik@kkik.dk
CVR: 13244928
Log ind
     
Karup - Kølvrå Idrætsklub | Formand: Jesper Kjelgaard | Lindevej 5 | 7470 Karup J | Tlf.: 60 94 00 34