Pressemeddelelse Karup Å Løbet 2018

Vi er godt i gang med den sidste sommermåned, og vejret har jo været fantastisk denne sommer, men det skal ikke forhindre KKIK Løbemotion i at byde velkommen til endnu et Karup Å-løb. Som traditionen byder afholder vi igen vores løb i forbindelse med Karup byfest, oplyser Bente Serritslev, formand for løbeklubben.

Sidste år havde vi deltager rekord, og det håber vi at kunne gentage i år, oplyser Bente.

Løbet finder, som altid, sted torsdag i uge 34, i år er det torsdag d. 23. August.

Vi starter og slutter ved Karup skole på Genvej lige ved Biblioteket, hvor også det store byfest telt vil være opstillet.

”Løbe klovnen” Svend Aage starter igen i år vores løb, oplyser Bente. Der vil også, som vanligt være fælles opvarmning ved Jane Kongsted.

Lidt yderligere praktiske informationer om løbet:

Karup Å Løbet er et løb for alle, der gerne vil en tur ud i vores dejlige natur. Der er forskellige ruter, på henholdsvis 3km, 6,5km og 10,4km. Ruterne vil være opmærket med pile og kilometer markeringer, så det er muligt at finde vej. Ligeledes vil der være cykelryttere fra KKIK Cykling, både foran og bagved ”feltet” på de 2 længste ruter.

Undervejs vil der være depoter, hvor du har mulighed for at få en lille forfriskning, der kan bringe dig videre rundt på ruten.

Når du kommer i mål, vil der være frisk frugt og vand, så du kan genvinde energien, efter den dejlige løbetur.

Der er præmier til de hurtigste løbere på hver rute, og skulle du ikke være heriblandt er der stadig chance for at gå hjem med en præmie, idet der er lodtrækningspræmier på dit startnummer.

Der er elektronisk tidtagning, og alle resultater offentliggøres på KKIK Løbemotions hjemmeside. Der vil også være opstillet info skærm i målområdet, så man løbende kan følge med i tiderne på de forskellige ruter.

Yderligere oplysninger om løbet kan findes på vores hjemmeside: www.KKIK.dk/loebemotion

Spring ind på vores hjemmeside og tilmeld dig og familien. Eftertilmelding er også muligt på dagen, mod et lille ekstra gebyr, i tidsrummet 17-18.

Vi ser frem til at se rigtig mange friske løbere til en hyggelig tur i vores dejlige natur, slutter Bente Serritslev.