Opstart 2014

opstart2014web

 

PRESSEMEDDELELSE fra KKIK Cykling

Ny cykelsæson startede søndag den 30. marts.

Hasse Olsen, formand for fra KKIK Cykling, fortæller, at nu starter sæsonen 2014 for alvor. Sæsonstarten foregik traditionen tro med med kaffe og rundstykker i Jethallen. Herefter cyklede vi en tur ca. 25 km – ja det var planen. Men da vejret var dejlig cykelvejr, dog med lidt tåge til at starte med, var der stemning for at lave en lidt længere tur. Cykelcomputeren nåede op på 45 km. Der bliv selvfølgelig kørt i et tempo så alle kan følge med. Normalt er træningsturene onsdage om aftenen og søndage om formiddagen. Hasse fortæller videre at der fortsat vil være plads til nye ryttere og man vil selvfølgelig tage rigtig godt i mod nye. Billedet viser de som havde lejlighed til at møde til opstarten, vi har fået meldinger fra flere som desværre måtte melde fra opstarten, da der var flere andre interessante motionarrangementer i lokalområdet.

Så har du lyst til at prøve kræfter med cykelsporten på motionsplan skal du møde op på onsdage eller søndage – se evt. mere på vores hjemmeside. Det vil være en fordel, hvis du allerede har en racercykel, men det behøver bestemt ikke at være nyeste model.

Af sikkerhedsmæssige grunde cykler vi kun med ryttere der bærer cykelhjelm, så har du ikke allerede sådan en, er det en betingelse for, at vi vil have dig med på turene, slutter Hasse Olsen.