Fitness Event

Fitness Event er et et-dags arrangement, med et relevant foredrag og forskellige workshops. Denne dag er der fokus på bevægelse for alle og aktivt samvær med andre lokale.

Fitness event 2015

Lidt om foredragsholderen, Thomas Dybro:

Hele livet har det været naturligt for Thomas at udfordre sig selv og udvide sit fulde potientiale. Og han fandt tidligt ud af at fysiske og mentale udfordinger var noget han brændte for.

Siden har han ikke stået stille, Thomas har blandt andet Uddannet sig til personlig træner, dykket med hajer, gennemført Hellrun og Ironman, været leder af 9 forskellige fitnesscentre og taget flere eliteuddannelser hos Jægerkorpset.

I 8 år stod tilværelsen på actionprægede jobs som industriklatrer, teambuildinginstruktør og dørmand. Indtil han valgte at vende blikket indad, og stoppe med bare at leve ’med en mursten på speederen’.
Derfor valgte han at tage coaching uddannelserne som Life og Business coach hos Manning Inspire.

Men han står stadig ikke stille! Han arbejder med udsatte og krimminalitetstruede unge gennem Københavns kommune, holder  foredrag og teambuilding for især virksomheder og skoler, afholder www.evolutionrace.dk  minimum 3 gange årligt og mange andre ting.

Thomas’ filosofi er, at det er gavnligt for os altid at være i en udviklende proces. Hans mangeårige erfaring fra fitnessbranchen, egne prøvelser, og hans uddannelsesmæssige baggrund, gør ham i stand til at hjælpe os med at udvide vores comfort zone.

Thomas vil i en aktiv workshop b.la. fortælle om motivation og effektiv træning.


Tilmelding i menuen “Tilmelding/Kontingent”