Hold nr. 9 og 10: YOGA – (7. klasse-?)

Yoga – motion for krop og sjæl

Yoga er hverken noget religiøst eller mystisk, men handler dybest set om at være til stede i nuet med krop og sind. Gennem yogaen vil du opleve en større kropsbevidsthed, styrke, smidighed og balance. Desuden vil yogaen på en og samme tid virke afstressende og vitaliserende, og du vil få en større følelse af indre ro.

Yin yoga – hvis du har brug for at komme helt ned i tempo og krop…

En blid men effektiv form for yoga, hvor vi arbejder med de dele af kroppen som er mere statiske og ofte meget stive, nemlig ledbånd, bindevæv og knogler. Vi har stort fokus på vejrtrækning, det sansende, observerende og accepterende – og holder stillingerne, som er siddende eller liggende, i længere tid for derved at gøre ledbånd og bindevæv mere smidigt og fleksibelt. Et fantastisk supplement til alle andre former for dynamisk træning, såsom løb, boldspil, cykling mm.

Hatha og Yin – i skøn harmoni..

Denne session er delt op i en Hatha-del med dynamiske flow af forskellige klassiske yogastillinger, der primært styrker, strækker og smidiggør vores muskler, udfordrer balancen – og kan give lidt sved på panden. Den anden del er den mere blide Yin yoga med siddende/liggende stillinger, der smidiggør ledbånd og bindevæv(se ovenfor).

Begge yogasessioner vil typisk indeholde:

Mental/fysisk opvarmning, klassiske yogastillinger med forskellige temaer, ånde-drætsøvelser, meditationsøvelser og afspænding.

Hvem kan deltage?

Yoga er individuelt og for alle – både mænd og kvinder, ung og ældre, øvede og uøvede med eller uden skavanker. Vigtigst er, at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop. Medbring et tæppe samt evt. pude og egen måtte.

Tid:
Yin Yoga: tirsdage kl. 18.55-20.10 i multisalen
Hatha og Yin Yoga: onsdage kl. 17.30 – 18.45 (OBS træning i børnehavens gymnastiksal)

Instruktør: Kirsten Ravnkilde Møller (certificeret YOGA instruktør)

Tilmeld dig til Yoga om tirsdagen HER

Tilmeld dig til Yoga om onsdagen HER