Hold nr. 16: Crossdance (7. klasse-?)

Crossdance er et dance/fitness koncept som er bygget op over moduler. På denne modulopbygget time, vil du komme omkring både dance, bodytoning, cardio og balance. Det enkelte modul kommer ikke i tilfældig rækkefølge – men er nøje sammensat, så du får den optimale træning på en Crossdance time. Det giver dig samtidig et overblik over, hvornår du kan presse dig selv, lige den tand ekstra konditionsmæssigt, og hvornår du kan “slappe mere af”. Forskellen på Crossdance og dance/fitness generelt er, at der i crossdance også er fokus på træningseffekten.

Så kom og vær med!! Sveden vil dryppe fra din pande samtidig med, der går masser af smil, energi og overskud direkte ind på kontoen.

VIGTIGT – Nye retningslinjer vedr. Corona

Der vil blive sat en synlig adskildelse op midt i multisalen, derved må der være 10 på den ene side og 9 på den anden side, husk der stadig skal være god plads omkring hver enkelt deltager.
Hitfit og Crossdance bliver delt op i to hold og med andre tider eller kun træning hver anden gang, i hører nærmere fra jeres instruktør.

Tid: Torsdag kl.17.55 – 18.55

Sted: Multisalen i Jethallen

Instruktør: Charlotte Rosendal

Du kan tilmelde dig til Crossdance HER