Hold nr. 15: Hit Fit Dance (7. klasse-?)

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Der tages udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock’n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top. Koreografierne er forholdsvis simple, så man ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt, at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra deres egne evner.

VIGTIGT – Nye retningslinjer vedr. Corona

Der vil blive sat en synlig adskildelse op midt i multisalen, derved må der være 10 på den ene side og 9 på den anden side, husk der stadig skal være god plads omkring hver enkelt deltager.
Hitfit og Crossdance bliver delt op i to hold og med andre tider eller kun træning hver anden gang, i hører nærmere fra jeres instruktør.

Tid: Onsdag kl. 19.40 – 20.40

Sted: Multisalen i Jethallen

Instruktør: Jane Kongsted

Du kan tilmelde dig HitFitDance HER