KKIK Løbemotion

Karup Å-Løb

 

se resultater her

Løb holder kroppen sund.

Løb kræver kun, at man bevæger sig uden for sin hoveddør. Men alligevel tager Poul Erik turen op til Jethallen for at mødes med de andre inden løbeturen, for fællesskabet er også vigtigt.

Vi er en alsidig løbeklub, en underafdeling af KKIK – Karup-Kølvrå Idrætsklub.
Løbemotionsafdeling blev opstartet i 2007 – og har udviklet sig “løbende” siden. Vi er pt. ca. 50 medlemmer. Vi har vidt forskelligt ambitionsniveau.

Så savner du aktivitet, har vi her et godt tilbud til dig som gerne vil bevæge sig lidt.
Vi har hold til alle ambitionsniveauer, Walk´N Run, 3-5km løb i roligt tempo, 6-6:30 min pr km, hvor der løbes mellem 5-8 km – enkelte gange 10 km, 5:45-5:15 min pr km hvor der typisk løbes 10km og tempo under 5:15 hvor der ligeledes løbes ca. 10km.

Er du til længere distancer er der også et tilbud til dig. Vi er en del der løber ½ og hel maraton. Træningen til disse løb tilpasses så der trænes i god tid inden et maraton.

Ud over de almindelige træninger, har vi også en række tilbud om alternativ træning. Vi løber interval ca. én gang om ugen, vi laver fællesløb på tværs af holdene, hvor vi typisk kører en tur i skoven og løber et hyggeligt løb med efterfølgende frugt og vand, vi deltager i fællesløb som f.eks Viborg 24 timers løb, hvor vi i år deltog med 24 løbere fra alle hold.

Ud over løb prøver vi også at holde nogle tema aftener, som selvfølgelig handler om løb/træning på den ene eller anden. Vi bl.a. haft Benefit på besøg og fortælle om kroppen som løberedskab og lidt om skader og hvordan man undgår disse.

Vi syntes selv vi er en hyggelig klub, med plads til alle.

KIK forbi, så finder vi et hold der passer til dig! (NB. – vi løber hele året rundt)

Vi har almindelig træning tirsdag, torsdag og søndag. Klubben er desuden arrangør af det årlige Karup Å Løb, som normalt afvikles i slutningen af august måned.

Træningstider:
tirsdage kl. 17:00
torsdage kl. 17:00
søndage kl. 09:30

runner sko

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at sende en mail på loebemotion@kkik.dk
Kontingent for medlemsskab af Løbeklubben er 250,- kr årlig (2020) – kontingent betales via Conventus (vores medlems- og regnskabssystem), du kan bruge dette link: KONTINGENT